Första dagen
Idag var vår första hela dag på lägret och den inleddes med frukost lagad på vårt ej färdigbyggda kök. Förmiddag vigdes åt att försöka fästa preseningen över vår matsal så vi kunde få regnskydd men efter några misslyckade försök och en massa silvertejp insåg vi att det behövdes en ny plan och att vi tillsvidare fick lita på att vädret höll sig fint.

Senare under dagen var det dags för lägrets invigning och alla scouter samlades framför den stora scenen för att tillsammans ropa igång årets sommarläger. Väl tillbaka i byn insåg vi att vårt tält tyvärr rykts loss ur marken av de starka vindarna och att eftermiddagens regnskur landat rakt på våran packning. När vi hängt alla våra blöta kläder på tork och försökt laga de andra tält som också rykts loss tog vi en välförtjänt paus från arbetet och besökte utmanarscouternas egna café för att leva upp till vårt namn, Söndagsfika, med att fika. 

Senare på kvällen begav vi oss återigen iväg mot utamanarscouternas egna hörna för att lyssna på en konsert med ett göteborgst coverband sent in på natten. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sommarlägret på Kragenäs är igång!

Lägerbål i Kragenäs