Imorgon åker vi till Jamboree 2017

Karta med byindelning och andra byggnader.
Imorgon bär det av ner till Skåne och Jamboree 2017. På Facebook och även lite i media har man kunnat följa lägret uppbyggnad - en del funktionärer har varit på plats i tre veckor redan.

En del kårer har kört ner lägermateriel idag, en del har skickat det som gods. Man anar att det finns väldigt olika traditioner i olika kårer. En kår har skickat ner 12 ton materiel! Vi gör motsatsen, vi skickar inte ner någonting i förväg - allt vi behöver åker med bussen. Just den här varianten har vi inte provat när jag har varit med i alla fall men det ser ut som att det kommer att fungera.

Under våren har kåren arbetat med att starta en ny plattform för IT. En viktig orsak har varit att vår tidigare blogg-lösning inte kunde erbjuda mer plats för bilder vilket resulterade i att vi inte längre kunde blogga om vår verksamhet. Den här texten ligger på vår nya blogg-plattform där vi har betydligt mer plats. Vår ambition är att blogga mycket under lägret så att föräldrar, kompisar och vänner skall kunna följa våra äventyr.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sommarlägret på Kragenäs är igång!

Lägerbål i Kragenäs