EB18: Presentation

Hej!

Jag heter Amanda och är utmanarscout och ledare i kåren. Med start idag kommer jag ge mig iväg på ett tre veckor långt arrangemang i Tjecken som heter Explorer Belt. Tillsammans med min parkamrat kommer jag att försöka mig på att på tio dagar vandra 16 mil och samtidigt lära känna den tjeckiska kulturen och naturen. Läs mer om själva arrangemanget här:
https://sv.wikipedia.org/wiki/Explorer_Belt

Under äventyrets gång kommer jag uppdatera här på bloggen, så ofta mobilbatteriet och den bitvis dåliga täckningen på den tjeckiska landsbygden tillåter, om hur det går för mig och vad jag fått uppleva hittills. Det går även att följa hela expeditionen (alla de 24 paren) på Instagram @ebtjeckien
Låt äventyret börja!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sommarlägret på Kragenäs är igång!

Lägerbål i Kragenäs