Första träffen inför World Scout Jamboree 2019


I helgen var det dags för första träffen med gruppen som ska åka ihop på Världsscoutsjamboreen i West Virginia nästa sommar. Vi är 36 scouter och 4 ledare från olika delar av Västsverige och första lägret var i Falköping. Vi fem som kommer från Mölndals scoutkår tog tåget från Göteborgs central kl 9.00 och var framme i Falköping kl 10.10. Det var nästan inga problem att hitta fram till Kyrkerörsskolan där vi skulle vara under helgen. 


Det var jättespännande och lite nervöst att få träffa alla andra. Det var extra nervöst för att jag var en av de yngsta i hela gruppen, men det släppte sen. Under lördagen lekte vi lekar som de olika kårerna förberett innan. Vi delades upp i grupper och lagade lunch och middag. På kvällen spelade jag spel och satt och pratade med mina nya kompisar. Jag tycker att jag hamnade i en kanonbra grupp med roliga ledare och kamrater.

På söndagen pratade vi mycket om hur det skulle vara under lägret och vart vi skulle åka osv. Kl 14 kom våra föräldrar och var med på ett föräldramöte med ledarna innan vi tog ett coolt gruppfoto och sa hejdå. Nästa gång vi ses blir till våren, då blir det ett lite längre läger med en vandring och mer tid att lära känna sina nya kompisar 😁
Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sommarlägret på Kragenäs är igång!

Lägerbål i Kragenäs