Reflexspår med Firrarna

Vi gick runt Horsikan och det fanns reflexer på vägen. Vi hade ficklampor så vi kunde se reflexerna. När vi var vid vindskyddet gjorde vi upp en eld och Fredrik S berättade spökhistorier.

Hälsningar
V.L

 

Idag var vi vid horsikan och gick på mörkerspårning. Vi skulle räkna reflexer i skogen, när det var mörkt. Först när vi hade kommit fram började vi gå in i skogen. Senare kom vi fram till en brasa som en ledare tänt och en annan ledare berättade spökhistorier. Efter en stund fortsatte vi gå i skogen. När vi kom tillbaka till parkeringen igen hade jag fått ihop sammanlagt 223 reflexer på hela rundan. Det här var en superkul kväll.

A.

 

Idag gick vi mörkerspårning. Det innebär att man lyser upp ett reflexspår. Man lyser upp med ficklampa in i skogen och ser en massa reflexer. Jag lärde mig att man inte ska ha en svag ficklampa i skogen när det är mörkt.

 

Mvh,

E.V

 

I måndags så hade vi mörkerspårning, det var kul. Vi letade efter reflexer, men de läde oss till en sjö som vi har varit vid förut. 
Vi hittade ungefär 219st. efter vi hade hittat alla reflexer så sa dem att det fanns runda också, så vi hittade alla tillslut.

Med vänlig hälsning

K.F.


Ikväll träffades vi vid Horsikan. Först så gick vi runt halva sjön till vindskyddet. Där berättade vi olika spökhistorier för varandra. På vägen tillbaka räknade vi reflexer som var i olika former. Det gick bra för min patrull och vi hittade alla större reflexer. Det är mysigt i skogen när det är mörkt.


SL
Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sommarlägret på Kragenäs är igång!

Lägerbål i Kragenäs