Kollektivtrafik med Firrarna

 Igår hade jag väldigt roligt med alla kompisar, när vi åkte kollektivt och när vi lekte på Plikta. Det som jag tyckte var roligast med att åka kollektivt var nog när vi skrattade och kanske busade lite på spårvagnen och att leta efter alla saker. 
 

E.W.

 

Idag på scouterna så åkte vi spårvagn. På första hållplatsen så såg jag en ambulans som körde förbi. När vi åkte spårvagn så fick vi olika uppgifter. När vi åkte spårvagn så hittade vi massa olika saker som tex en skola, bro och en fontän. Först åkte vi spårvagn i cirka åtta minuter och sedan byte vi spårvagn två gånger till. I slutet av mötet så fick vi leka på Plikta en stund. Jag åkte den långa rutschkanan.

 

S.L.

 

 

Vi åkte spårvagn. Det blev lite strul men det gick bra. Vi fick brev där det stod vilka stationer vi skulle ta. Vi fick också ett papper med uppdrag som t.ex hitta en bro eller hitta en rondell. Vi åkte från Lackarebäck till Plikta i Slottskogen. När vi var vid plikta lekte vi. Valen hade gått sönder så vi kunde inte leka i den.

V.L.

 

I måndags så åkte vi spårvagn runt i Göteborg, vi fick olika uppdrag att leta efter saker som  bro, tunnel med mera, sedan slutade vi på Plikta.

Min grupp lekte jage mycket.

K.F.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sommarlägret på Kragenäs är igång!

Lägerbål i Kragenäs