Simning med Firrarna

I onsdags så hade vi simning med scouterna, och vi skulle simma minst 200 meter, sedan så fick vi leka i en annan pol, där det fanns leksaker, jag och min kompis från skolan brottades med mig.

 

K. F.

 

Idag var vi på Åby simhall. Efter vi hade duschat så gick vi igenom badreglerna. Vi delade upp oss i två grupper, en av grupperna simmade tvåhundra meter medans den andra gruppen lekte och om man ville så fick man simma klädsim. När alla hade simmat tvåhundra meter så fick alla leka tillsammans med varandra. Ledarna hittade på en lek. Efter vi hade lekt klart så samlades vi utanför simhallen och fick simmärket.

 

S.L.

 

Vi var på simtest. Vissa fick simma klädsim men målet var att simma tvåhundra meter hur man vill. Efter vi simmade fick vi leka i en mindre pool. Till sist fick vi våra simbevis!

 

V.L.

 

Idag var vi i Åby simhall och vi alla scouter skulle försöka ta simmärket. Man fick simma klädsim om man ville och jag provade det. Det var superkul men lite svårt. De som inte skulle simma klädsim fick vara i den grunda bassängen samtidigt som vi andra simmade klädsim. Sedan när de andra som inte skulle simma klädsim simmade 200 meter var vi som simmade klädsim i den grunda bassängen. Jag hade en superkväll och det var superkul.

 

Hälsningar A. B.

 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sommarlägret på Kragenäs är igång!

Lägerbål i Kragenäs