Mitt första läger

Under helgen var avdelningen på Zombieläger vid Lilla Sjödala. För en förstagångs lägerdeltagare som mig var det intressant och lärorikt. Som på morgonen innan frukost då vi skulle hissa flaggan var det bara att hänga på och på nåt sätt försöka hänga med i morgonvisan.

Jag lärde mig otroligt mycket och hade ingen aning om att jag faktiskt kunde få upp en eld själv. En drivkraft som var med under hela lägret var att jag visste att jag skulle kunna utföra olika grejer för att få ett visst märke. Jag kom faktiskt hem med mitt första bevismärke efter denna helg och några andra intressemärken. Förhoppningsvis efter ha skrivit några fler inlägg som detta kan jag få ett till intressemärke. 

Jag var lite nervös inför lägret om vad man skulle ha med och bara hur allt skulle gå till men jag frågade runt i omgivningen lite som vart på scoutläger tidigare och fick lite tips. Jag hittade däremot en bra grund packlista här om någon mer skulle behöva det (http://bagarmossen.scout.se/for-scouter/utrustning-och-packlistor/exempel-packlista-hajk/ ). Hem kom jag faktiskt solbränd i ansiktet efter ”all” sol. Vi hade även hyfsat tur med vädret och det var först mot kvällen som det började regna.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sommarlägret på Kragenäs är igång!

Lägerbål i Kragenäs