6-kamp med Jägarne

Ikväll var det dags för siffer-kamp. Alla scouter hade fått i uppgift att förbereda en kontroll som alla andra kunde köra. Vi delade upp oss i tre patruller och turades om att hålla och göra kontrollerna. 

Det hela inleddes med en kontroll i flera steg. Fyll med gemensamma krafter ett rör med vatten så nästa ledtråd flyter upp. Lös chiffret och öppna lådan med hänglås för att få ut bollarna och kasta bollar i diskbaljor.

Vi fortsatte med knopkontroll där det gällde att tillsammans i patrullen skapa så många knopar som möjligt och kunna namnet på dem

Sedan kom en klurig, spännande kontroll. Gissa priset! Det var olika produkter som finns hos Scoutvaror som vi skulle gissa vad de kostade. Patrullen närmast vann. 

Nu var det dags att dela oss, en patrull fick göra scouthistoria medan den andra skulle para ihop djur med djurspår och sedan bytte de plats med varandra. Väl förberett! 


Ätartävling. Placera ett Mariekex på pannan och låt det flytta sig till munnen och ät upp! Ät ett kex och vissla. Vänd ett helt mariekex i munnen. Många varianter! 

Sist hade vi en till synes enkel kasttävling som var svårare än man kunde ana. 
Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sommarlägret på Kragenäs är igång!

Lägerbål i Kragenäs