Utmanarnas invigningshajk

Idag började färden från Kållereds ishall till första platsen ”adel,växte,etik”. När vi kom till platsen fick vi en ny plats där vi skulle hämta maten. Enligt kartan skulle vi gå in på någons tomt och hitta maten. Det tog en stund med letande och lite hjälp då vi fann maten i någons lekstuga. 

Vi fortsatte färden i ridspåret. När vi hade kommit fram till sista punkten fick vi triangakök och vindskydd. Vi hittade en plats där vi kunde slå läger. Vi bestämde oss för att sätta upp vindskyddet för det började bli mörkt. När vi fått ordning på vindskyddet var det redan mörkt då vi satte i gång med maten. Idag blev det korv stroganoff med ris till middag. Vi lagade Blogginlägg: Idag började färden från Kållereds ishall till första platsen ”adel,växte,etik”. När vi kom till platsen fick vi en ny platts där vi skulle hämta maten. Enligt kartan skulle vi gå in på någons tomt och hitta maten. Det tog en stund med letande och lite hjälp då vi fann maten i någons lekstuga. Vi fortsatte färden i ridspåret. När vi hade kommit fram till sista punkten fick vi triangakök och vindskydd. Vi hittade en plats där vi kunde slå läger. Vi bestämde oss för att sätta upp vindskyddet för det började bli mörkt. 

När vi fått ordning på vindskyddet var det redan mörkt då vi satte i gång med maten. Idag blev det korv stroganoff med ris till middag. Vi lagade först stroganoffen då man alltid kan värma på det till skillnad från ris som inte går att värma. När vi skar korven upptäckte vi att den var väldigt fettig.  När vi var färdiga med maten som tog ca 1 timma och 30 minuter började vi diska. Diskningen gick väldigt snabbt. Efter maten gick alla och bytte om och gjorde sig i ordning inför kvällen. Nu återstår bara att möta Anton som är på väg för att vara med på hajken. 
Sofia, Axel, Sofie och Tilde. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sommarlägret på Kragenäs är igång!

Lägerbål i Kragenäs