Hemresa

Redan klockan 10:05 rullade vi ut från Kragenäs. Beräknad ankomst till Pomonagatan är 11:55. Vi säger hejdå till Kragenäs och hoppas på att snart komma tillbaka till distriktets fina lägerområde. Vi har haft en fantastisk lägervecka med ytte pyttelite regn, lagom med sol och värme, massor av roliga aktiviteter, bad och ett fantastiskt trevligt gäng!


Det finns önskemål om att nästa sommar delta i den nationella Jamboreen som beräknas samla 10000 deltagare på fälten utanför Kristanstad.


Sommaren 2023 finns det möjlighet för de födda mellan 22 juli 2005 och 31 juli 2009 att åka på världsscoutjamboree i Sydkorea. Kontakta Kerstin omgående för mer information om intresse finns.


Vi är mycket tacksamma för den fina hjälpen vi kommer att gå från alla er föräldrar när vi kommer hem. Bussen är fylld med personliga packningar som barnen själva kan ta hand om med släpet vill vi ha hjälp att tömma på gemensam packning.

De fem stora trälådorna ställs i köket för disk, när ni diskat och torkat så lägg ner i lådorna och låt locken stå öppna. Alla dunkar/safttunnan diskas och töms, låt dem stå och torka utan lock. Primusköken behöver torkas ur. 

Plastlådor med pyssel bärs in i förrådet längst in. Både lådor och hyllor är märkta med nummer för att underlätta så att de hamnar på rätt plats. Då det kan vara lite fuktigt i lådorna önskar vi att ni tar av locken och ställer lådan på locket så torkar det fint. Någon låda saknar nummer, låt den bara stå på golvet i förrådet.

De fyra stora tältpåsarna bärs till det stora tomma rummet där de skall hängas upp.

Tälten i mindre grå och grå/gröna påsar är markerade med nummer 1-11. Tacksam om ni tar tält för torkning enligt nedan så vi sedan vet vilka tält som ev inte kommit in. Ni som hunnit läsa detta innan vi kommer hem får vara vänliga och berätta för de som inte hunnit läsa.

1 Anton och Sture

2 Hilma 

3 Saga

4 Anna

5 Anna

6 Nicke

7 Axel

8 Tilde

9 Melanie 

10 Elton

11 Joel

Häng upp och torka ytter och innertält. Är golvet under innertältet smutsigt är det bra om man kan torka av med trasa. När tältet är torrt lämnas det tillbaka antingen till Kerstin, direkt i lokalen om man har nyckel eller till avdelningsledare i samband med terminsstart. 

Övrig packning ställs med fördel i första rummet till höger.

Tack för att vi fått låna era barn i en vecka och tack för att ni hjälper oss med materialet när vi kommer hem!!!


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sommarlägret på Kragenäs är igång!

Lägerbål i Kragenäs