Jamboree22 sammanfattning torsdag till lördag

Sammanfattning för torsdag till lördag (jamboreen). 

I torsdags var aktiviteten på förmiddagen brigg. Men det var så varmt så ingen orkade göra färdigt sina uppgifter. 

Sedan på kvällen var det ”utebio”. Det var filmen sing  2 som visades. Den slutade halv tolv, då var det dags att lägga sig.

Igår (fredag) var det avslutningsdagen för alla på lägret. Då skulle man till stora scenen. 

Men innan var det en sista aktivitet på förmiddagen. På aktiviteten skulle man bygga  en hus eller liknande. Men man var tvungen att följa vissa regler. En regel kunde vara att man var tvungen att bygga på marken för det ”blåser” för mycket. Det var roligt tills det började ösregna. Alla blev blöta och trötta. När vi väl kom hem till byn och hade fått äta var det dags för förbereda inför hemfärden på lördag. 

Sedan var det kväll och då var det avslutning vid stora scenen. Det kom flera artister. Bland annat Tusse och Klara Hammarström. Men det var artister från syd-Afrika också. det var riktigt häftigt. Och vi hade tur att få platser längst fram vid scenen! Sedan kom kungen också. Riktigt häftigt det med.
Idag (lördag) behövde vi alla gå upp runt sex för att packa sina ryggsäckar. För att sedan ta ner tälten. Vi blev färdiga på två timmar. Efter det åt vi mackor till frukost. 

Någon timme senare var det dags att ge sig av till platsen där upphämtningen var. Vi behövde vänta över 45 minuter. Då vi fick problem med upphämtning av kökssakerna och tält. Men det löste sig till slut och då kunde vi åka. 

Tack till busschauffören Kalle som kunde köra oss fram och tillbaka från jamboreen. 

Det var nog allt för denna gången. 

Var redo! 😁

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sommarlägret på Kragenäs är igång!

Lägerbål i Kragenäs