Arbetsdag och övernattning med Jaktfåglarne

Arbetsdag på Lilla Sjödala

Nu har man återhämtat sig från arbetsdagen! 

Men för Jaktfåglarne började det i fredags. Vi hade handlat på torsdagen för fredagskvällen. Vi skulle sova i ledarstugan fredag till lördag. Det skulle bli trerättersmiddag! Till förrätt skulle det vara crostini. Varmrätt pasta bolognese/pasta med köttfärssås. Och efterrätt marängsviss. 

Det var riktigt roligt och mysigt. Alla hjälptes åt att laga maten. Vi körde twister och ett kortspel efter maten medan vi åt chips. Själv vann jag två gånger i hård kamp. 😊 Vi tog med en högtalare också så vi kunde spela musik.

Dagen efter gick vi upp rätt så tidigt. Alla packade ihop sina saker därefter gick två stycken och lagade pannkakor. Dom var riktigt goda. 

När vi hade plockat undan och städat var det dags för arbetsdagen. Denna gången var det ett staket vi skulle flytta. Vi tog väl upp 25-30 pelare ur marken. Vissa var så svåra så att man behövde vara fyra på dem. 

Därefter flyttade vi stängseltråden. Det var lite komplicerat. Men vi löste det! Till lunch gjorde Falkarne hamburgare. Efter lunchen fortsatte vi med stängseltråden. 

Det var nog allt för denna gång.

Var redo! 😁
Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sommarlägret på Kragenäs är igång!

Lägerbål i Kragenäs