Wsj 2023 Korea boende på universitetet och k-pop
Nu har alla funktionärer samlats i Iksan på WongKwang universitetet.


 Det var ett litet äventyr att köpa biljetter och ta sig hit. Vi uppfattade ett rykte att biljetterna höll på att ta slut så för några dagar sedan promenerade vi som var på plats i vår lilla grupp till stationen. Biljetterna var slut men vi kunde köpa från en annan station så på morgonen när det var dags att ge sig iväg samlades vi och checkade ut kl sju och begav oss till tunnelbanan, två stationer senare var vi på tågstationen och vi hittade snart varifrån tåget skulle gå. 

När vi klev av tåget var det lite oklart varifrån bussen gick men appen Naver var till god hjälp. Framme på universitetet checkade vi in, valde rum och startade en tvätt innan vi gick ut för att äta lunch. Trots Papago var det väldigt oklart vad som fanns på menyn och de talade ingen engelska. Efter en stund pekade han bara på sig själv och vi uppfattade att han skulle lösa det för oss vilket han också gjorde. Det var fantastiskt gott (nästan allt). 


På eftermiddagen höll överste Peter Nilsson en föreläsning om Korea och vad den svenska militären bidrar med. Sedan var det en influenser som berättade om koreanernas och framförallt ungdomarnas liv och vardag. 

På kvällen var det gemensam underhållning där bla k-popbandet ICU framförde några låtar. Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sommarlägret på Kragenäs är igång!

Lägerbål i Kragenäs