Lägerbål med jultema, tills Anton fick NOG!

Traditionsenligt hölls ett lägerbål på lägrets sista kväll. Anders och Christian spelade blandade jullåtar tills Anton fick nog av allt som hade med jul att göra och tog över showen med orden "NU RÄCKER DET! DET ÄR MAJ, INTE DECEMBER!!!" - och sedan tog han kommandot i några mer "vanliga" lägerbålslåtar. 

Gästartisterna Ivar och Christina framförde varsitt eget sångbidrag också, och allt varvades med sketcher som alla scoutpatrullerna framförde med bravur! Varje patrull hade också skrivit en ny egen text till Staffansvisan under spåret som hade genomförts tidigare under dagen - alla bidragen framfördes  under lägerbålet i vår egen Eurovisjödala song contest. 

Det var inte bara rekord i antalet deltagare på lägret, frågan är om inte lägerbålselden var den största vi haft i kåren! 
Till vänster på "scenen" syns kårens nye ordförande, Bengt Wikenstedt, som glatt ställde upp och deltog som rekvisita i en av sketcherna. 

Från vänster, underhållarna Anton, Anders och Christian, som avslutade med Apans sång, från Djungelboken. Oo-bi-doo! Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sommarlägret på Kragenäs är igång!

Lägerbål i Kragenäs